Veleposlaništvo RS Tel Aviv /Novice /
28.04.2008

Mini svetovni nogometni pokal za mlade izraelske in palestinske nogometaše v organizaciji Peresovega mirovnega centra v Herzliyi.

Srečanje veleposlanika Soviča z mladimi Izraelskimi in Palestinskimi igralci, ki na turnirju zastopajo barve Slovenije.


15.04.2008

Obisk skupine slovenskih strokovnjakov iz ekipe za kirurško zdravljenje prirojenih srčnih napak ljubljanskega Univerzitetnega kliničnega centra v Izraelu.

Srečanje veleposlanika Soviča s slovenskimi strokovnjaki in s predstojnikom oddelka za zdravljenje prirojenih srčnih napak v Chaim Sheba Medical Centru prof. dr. David Mishalyem in vodjo pediatrične intenzivne enote prof dr....


09.04.2008

Udeležba veleposlanika Soviča na svečani premieri opere Madama Butterfly v Telavivski operni hiši v prisotnosti poljskega predsednika vlade Donalda Tuska.

Kratko srečanje veleposlanika Borisa Soviča s predsednikom poljske vlade Donaldom Tuskom ob svečani otvoritvi poljskega leta v Izraelu.


09.04.2008

Veleposlanik Sovič na svečanosti ob otvoritvi spomenika v spomin na judovske partizane, upornike in borce v getu v Latrunu.

Svečanosti je prisostvoval Izraelski minister za obrambo Ehud Barak. Spomenik je posvečen judovskim partizanom, članom gibanj upora in borcem v getih. Kot prvi so na spomeniku navedeni judovski partizani, ki so med drugo...


09.04.2008

Delovni razgovor veleposlanika Soviča z generalmajorjem Ianom Gordonom, načelnikom UNTSO (United Nations Truce Supervision Organization) v Jeruzalemu.

Generalmajor Gordon se je Sloveniji zahvalil za podporo in visoko ocenil delo obeh slovenskih častnikov, članov misije.


08.04.2008

Sprejem predsednika države Shimona Peresa za veleposlanike držav članic Evropske unije.

Na pobudo veleposlanika Soviča je v okviru slovenskega predsedovanja Svetu EU predsednik Države Izrael Shimon Peres v predsedniški rezidenci v Jeruzalemu prvič sprejel veleposlanike držav članic Evropske unije in se z...


Prikaz rezultatov 421 do 430 od 637